نمونه سوال درس نقد و بررسی کتب دبیرستانی نیمسال دوم 91-90
بیست فایل

نمونه سوال درس نقد و بررسی کتب دبیرستانی نیمسال دوم 91-90

Current View
counter free hit unique web
دیگر مطالب مرتبط
مطالب مرتبط
متن نوشتاری این نمونه سوال


. . . =انشكاه پیام نور کارشناسی مرکز آزمون و سنجش
حضرت علی(ع): ارزش هر کسی به میزان دانایی و تخصصی اوست
تعداد سوالات : تستی : ۳۰ تشریحی : ۰ زمان آزمون (دقیقه) : تستی : ۱۲۰ تشریحی : ۰ سری سوال : یک ۱ عن-وان درس : نقد و بررسی کتب دبیرستانی
رشته تحصیلی / کد درس : فیزیک (هسته ای )، فیزیک (اتمی و مولکولی)، فیزیک (حالت جامد) ۱۱۱۳۰۴۶
استفاده از ماشین حساب ساده ، ماشین حساب مهندسی مجاز است ۱- کدام یک از گزینه های زیر نادرست است؟ ۱. انرژی درونی یک جسم مجموع انرژی ذرات تشکیل دهنده ی آن است.
۲. انرژی یک جسم هیچ گاه از بین نمی رود و خود به خود نیز به وجود نمی آید و همواره پایسته می ماند، مگر این که مقداری از آن را به جسم دیگری بدهد و یا این که از یک جسم دیگر انرژی دریافت کند.
۳. در کاربرد قانون پایستگی باید به این نکته توجه داشته باشیم که مقدار انرژی گرچه همواره پایسته نمی ماند اما ممکن است از یک نوع به نوع دیگر تبدیل شود.
۴. آن نوع انرژی - که جسم صرفا به علت ارتفاعش از سطح زمین دارد، انرژی پتانسیل گرانشی نامیده می شود. ۲- سنگی به جرم ۲ K8 را از ارتفاع ۴ متری سطح زمین با سرعت ۲۰ متر بر ثانیه به سمت بالا پرتاب می کنیم. اگر مقاومت هوا را در نظر بگیریم(شتاب گرانش را ۱۰ متر بر مجذور ثانیه در نظر بگیرید) ۱. کمتر از ۲ ثانیه طول می کشد تا به ارتفاع اوج برسد و کمتر از ۲۴ متر از سطح زمین ارتفاع می گیرد. ۲. بیشتر از ۲ ثانیه طول می کشد تا به ارتفاع اوج برسد و کمتر از ۲۴ متر از سطح زمین ارتفاع می گیرد. ۳. بیشتر از ۲ ثانیه طول می کشد تا به ارتفاع اوج برسد و بیشتر از ۲۴ متر از سطح زمین ارتفاع می گیرد. ۴. کمتر از ۲ ثانیه طول می کشد تا به ارتفاع اوج برسد و بیشتر از ۲۴ متر از سطح زمین ارتفاع می گیرد. ۳- انرژی پتانسیل کشسانی چیست؟ ۱. انرژی ذخیره شده در جسمی به جرم Ill که به ارتفاع Il جابه جا شود. ۲. انرژی موجود در جرم til که به فنری به ثابت K متصل شده و در حال نوسان است. ۳. انرژی ذخیره شده در فنر کشیده شده یا فشرده شده.
۲. انرژیی که به خاطر موقعیت ذرات به آن ها نسبت می دهیم. ۴- کدام یک از منابع انرژی زیر نمی تواند تجدید شود؟ ۱. انرژی هیدرولیکی ۲. سوختهای فسیلی ۳. انرژی زمین گرمایی ۴. سوخت های گیاهی
۵- چقدر انرژی به صورت گرما لازم است تا دمای ۲/۵ کیلوگرم مسی را از ۲۰ درجه سیلسیوس به ۴۰ درجه سیلسیوسی برسانیم؟
(گرمای ویژه مس، c 0
e--400'/kg
Y..k] . . y.kJ . Y \,k) Y ykJ . W.V./V. M. WYWY صفحه ۱ از ۶
نیمسال دوم ۹۱-۱۳۹۰




***
. . . =انشكاه پیام نور کارشناسی
--- - - - - டிய கள்: مرکز آزمون و سنجش حضرت علی(ع): ارزش هر کسی به میزان دانایی و تخصصی اوست
تعداد سوالات : تستی : ۳۰ تشریحی : ۰ زمان آزمون (دقیقه) : تستی : ۱۲۰ تشریحی : ۰ سری سوال : ۱ یک عن-وان درس : نقد و بررسی کتب دبیرستانی
رشته تحصیلی / کد درس : فیزیک (هسته ای )، فیزیک (اتمی و مولکولی)، فیزیک (حالت جامد) ۱۱۱۳۰۴۶ ۶- جریان الکتریکی در مدار: ۱. از پایانهای مثبت به پایانهای منفی و معادل جهت حرکت فرضی پروتون ها است. ۲. از پایانه ی مثبت به پایانه ی منفی و معادل جهت حرکت واقعی الکترون ها است. ۳. از پایانهای منفی به پایانه ی مثبت و معادل جهت حرکت فرضی پروتون ها است. ۴. از پایانه ی منفی به پایانهای مثبت و معادل جهت حرکت واقعی الکترون ها است.
۷- نسبت اختلاف پتانسیل دو سر رسانا به شدت جریانی که از آن می گذرد دردمای ثابت، مقدار ثابتی است. این قانون چه نام
دارد؟ ۱. قانون آمپر ۲. قانون اهم ۰۲قانون گاوس ۴. قانون لنز
۸- اگر به یک لامپ ۱۰۰ واتی اختلاف پتانسیل ۲۲۰ ولتی اعمال شود، شدت جریان عبوری از آن چند آمپر خواهد بود؟
. YN . Y. *1) . Y. E d . Y Υ/Δ. )
۹- اگر پرتوهای بازتاب از آینه، خودشان یکدیگر را قطع کنند، تصویر:
۱. حقیقی است. ۲. مجازی است. ۳. قابل تعیین نیست و می تواند حقیقی یا مجازی باشد. ۴. تشکیل نمی شود.
۱۰- جسمی با سرعت اولیه ( U و شتاب ثابت ۰/۵ متر بر مجذور ثانیه، شروع به حرکت می کند. پس از ۶ ثانیه به سرعت ۶ متر بر ثانیه می رسد. در این مدت جسم چند متر را طی کرده است؟
ャー . f Үү ү \ १/A . Y \人.1
۱۱- اتومبیلی با شتاب ثابت به مدت 1 ثانیه و طی مسافت ۹۰ متر، سرعت خود را از ۱۸ کیلومتر بر ساعت به ۹۰ کیلومتر بر ساعت
می رساند، ] چند ثانیه است ؟
z . f A . Y. * Y * . )
W.V./V. M. WYWY صفحه ۲ از ۶
نیمسال دوم ۹۱-۱۳۹۰***
. . . =انشكاه پیام نور کارشناسی
--- - - - - டிய கள்: مرکز آزمون و سنجش حضرت علی(ع): ارزش هر کسی به میزان دانایی و تخصصی اوست
تعداد سوالات : تستی : ۳۰ تشریحی : ۰ زمان آزمون (دقیقه) : تستی : ۱۲۰ تشریحی : ۰ سری سوال : ۱ یک عن-وان درس : نقد و بررسی کتب دبیرستانی
رشته تحصیلی / کد درس : فیزیک (هسته ای )، فیزیک (اتمی و مولکولی)، فیزیک (حالت جامد) ۱۱۱۳۰۴۶ ۱۲- شکل زیر نمودار مکان - زمان متحرکی بر مسیر مستقیم با شتاب ثابت است. اگر (۸ برابر ۲ متر بر ثانیه باشد، سرعت متحرک در لحظه ی 3=t برابر چند متر بر ثانیه است؟
**-n).
r
۱۳- شکل زیر نمودار سرعت - زمان یک متحرک است. نوع حرکت این متحرک کدام است؟
у
t ۰ تند شونده با شتاب مثبت. ۲. تند شونده با شتاب منفی. ۳. کند شونده با شتاب مثبت. آن کند شونده با شتاب منفی.
۱۴- کدام گزینه درباره ی نیروی اصطکاک درست است؟ ۱. نیروی اصطکاک همواره در خلاف جهت حرکت است و نیرویی غیرمفید است. ۲. نیروی اصطکاک همواره در خلاف جهت حرکت است و گاهی نیرویی مفید است. ۳. نیروی اصطکاک گاهی در جهت حرکت و گاهی خلاف جهت حرکت است و نیرویی غیرمفید است.
۴. نیروی اصطکاک گاهی در جهت حرکت و گاهی خلاف جهت حرکت است و گاهی نیرویی مفید است.
۱۵- جسمی به جرم Ill روی سطح شیب داری با زاویه ی 60 در حال سکون است. در این حالت نیروی کل عکس العمل سطح
mg . f mg tan6 -" mg sin 6 W mg cos 6 :) W.V./V. M. WYWY نیمسال دوم ۹۱-۱۳۹۰ صفحه ۳ از ۶***
. . . =انشكاه پیام نور کارشناسی
--- - - - - டிய கள்: مرکز آزمون و سنجش حضرت علی(ع): ارزش هر کسی به میزان دانایی و تخصصی اوست
تعداد سوالات : تستی : ۳۰ تشریحی : ۰ زمان آزمون (دقیقه) : تستی : ۱۲۰ تشریحی : ۰ سری سوال : ۱ یک عن-وان درس : نقد و بررسی کتب دبیرستانی
رشته تحصیلی / کد درس : فیزیک (هسته ای )، فیزیک (اتمی و مولکولی)، فیزیک (حالت جامد) ۱۱۱۳۰۴۶
ም\-- کدام گزینه درباره ک حرکت دایره ای در دست است ؟
۱. شتاب در حرکت دایره ای همواره در امتداد شعاع و رو به داخلی است و در حرکت دایره ای یکنواخت، اندازه شتاب برابر با نسبت مجذور سرعت بر شعاع است.
۲. شتاب در حرکت دایره ای همواره عمود بر شعاع و رو به خارج است و در حرکت دایره ای یکنواخت، اندازه شتاب برابر با نسبت مجذور سرعت بر شعاع است.
۲. شتاب در حرکت دایره ای همواره در امتداد شعاع و رو به داخل است و در حرکت دایره ای یکنواخت، اندازه شتاب برابر با نسبت سرعت بر مجذور شعاع است،
۴. شتاب در حرکت دایره ای همواره عمود بر شعاع و رو به خارج است و در حرکت دایره ای یکنواخت، اندازه شتاب برابر با نسبت سرعت بر مجذور شعاع است، ۱۷- هرگاه جسمی در حال تعادل باشد: ۱. ساکن می ماند و سرعتش صفر است. ۲. هیچ نیرویی به آن وارد نمی شود. .Y . برآیند نیروهای وارد بر آن صفر است. .Y . برآیند نیروهای وارد بر آن ثابت است. ۱۸- کدام گزینه درباره ی کار نادرست است؟ ۱. حاصلضرب نیرو در جابه جایی نقطه اثر نیرو در راستای نیرو، ャ。 حاصلضرب تصویر نیرو (در راستای جابه جایی) در جابه جایی نقطه اثر نيرو. ۳. حاصلضرب نیرو در تصویرجابه جایی نقطه اثر نیرو (در راستای نیرو).
۴. کمیتی برداری است که واحد آن ژول است.
۱۹- در حرکت بر روی سطح افقی: ۱. کار نیروی وزن و نیروی عکس العمل عمودی سطح صفر است. ۲. کار نیروی وزن مثبت و کار نیروی عکس العمل عمودی سطح صفر است. ۳. کار نیروی وزن منفی و کار نیروی عکس العمل عمودی سطح صفر است. آن کار نیروی وزن منفی و کار نیروی عکس العمل عمودی سطح مثبت است. ۲۰- در حرکت با سرعت ثابت، توان برابر است با: ۱. حاصلضرب نیرو در شتاب. آ. حاصلضرب نیرو در سرعت،
۳. حاصلضرب نیرو در جابه جایی، ۴ - حاصلضرب نیرو در زمان.
W.V./V. M. WYWY صفحه ۴ از ۶
نیمسال دوم ۹۱-۱۳۹۰***

نطر کاربران درباره این مطلب
نظر شما درباره این مطلب:

نام :

پیشنهاد :